Catalan English French Italian Spanish

 

Qui som?

Caldes Advocats es un projecte de Ferran Brugalada amb experiència i especialització en diverses àrees del dret.

Oferim serveis jurídics integrals als nostres clients, tant en l'àmbit de l'assessoria jurídica preventiva, com en la contenciosa.

Alhora Caldes Advocats els ofereix el servei d'assessorament en la contractació d'assegurances tant per a particulars com per a empreses.

Caldes Advocats es membre de Decet Abogados, xarxa d'advocats a nivell nacional amb despatxos a Madrid, Sevilla, Mataró, Girona, Sabadell, Figueres i Granollers motiu que ens permet oferir els nostres serveis a tot Espanya.

Objectiu

Un servei de qualitat, personal i integral tant per a particulars com per a empreses cercant una resposta propera i satisfactòria a les necessitats dels nostres clients.

Proximitat amb els nostres clients, agilitat, professionalitat i comunicació amb un llenguatge planer. Tot això deriva de la nostra manera d'entendre la professió, que no és altra que estar al servei dels nostres clients.

Valors

Caldes Advocats creu fermament en el contingut de la Declaració Universal dels Drets Humans i per això defensem en les nostres actuacions el seu contingut tenint sempre present que:

Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets.

Tothom és igual davant la llei i té dret d'obtenir-ne la mateixa protecció contra qualsevol discriminació.

Caldes Advocats subscriu els 10 principis del pacte mundial de Nacions Unides en matèria de Drets Humans, treball, medi ambient i lluita contra la corrupció i treballa per fer-los efectius en totes les seves actuacions, especialment els que fan referència a:

  • Respecte als drets humans i la lluita contra la discriminació.
  • L'abolició del treball infantil i forçós.
  • Responsabilitat ambiental.
  • Evitació de la corrupció en totes les seves vessants.